Selberg Arkitekter

FORRETNINGSIDÉ

Fra 2010 til i dag har vi gått fra å være en nyoppstartet gründerbedrift til å bli et av Trondheims største tverrfaglige miljø innen plan, arkitektur, landskap, samt bruarkitektur. Selberg arkitekter sin målsetting er å være en tydelig merkevare som står for kvalitet, raushet, entusiasme og kreativitet.

Vi er et medarbeidereid selskap der de ansatte har store muligheter til å påvirke både utvikling av bedriften, men også sin egen arbeidshverdag. Ansatte som brenner for faget sitt er vesentlig for at du som kunde skal få den beste løsningen.

HELHETLIG METODE

Det er i overlappen mellom fagene at det oppstår nye tanker, derfor jobber vi tverrfaglig og har en helhetlig tilnærming til våre fagområder fra en tidlig fase. Problemer løses i sammenheng; bygg møter landskap og det hele er en del av en større plan. Dette gjør at vi ser muligheter og utfordringer fra starten av prosjektet, hvilket sikrer god kvalitet i sluttfasen. Dessuten er tverrfaglighet lønnsomt da nærheten mellom fagene minsker tidsforbruket.

Vi utvikler prosjektene i fellesskap med basis i oppsamlet erfaring, og alltid med tanke på gjennomførbarhet og realisme. Hos oss er det stor takhøyde og kort vei til gode faglige diskusjoner, noe som gjør at vi har solid forståelse for hverandres fag.

VÅRE KUNDER

Vi er problemløsere og arbeider med både store og små prosjekt i alle faser. Vi har erfaring med alt fra funksjonelle tilbygg, til komplekse reguleringsplaner, bruer og infrastruktur. Du kan se flere av våre prosjekter her, og lese mer om hvilke tjenester vi tilbyr her.

BÆREKRAFT

Kloden vår står overfor store klimatiske utfordringer, og vår bransje har et spesielt ansvar. Som bevisste rådgivere har vi en unik mulighet til å møte disse utfordringene på et tidlig stadium i utviklingen av et prosjekt. Ved å ta kunnskapsbaserte, gode valg, kan vi bidra til å minimere klimaavtrykket så mye som mulig. Dette gjør vi i tett samarbeid med utbyggere, kommuner og øvrige myndigheter for å komme fram til de gode og klimasmarte løsningene. Vårt mål er å planlegge for det gode liv, for nåtidens og framtidens generasjoner.

Gjennom et solid, strategisk arbeid har vi laget en bærekraftstrategi og bærekraftsløfter som mål for vårt arbeid i alle prosjekt:

I tillegg til et stort fokus på bærekraft i prosjektene vi jobber med, er vi også opptatt av å redusere vårt eget utslipp og å skape en sosialt bærekraftig arbeidsplass. Selberg har vært Miljøfyrtårn-sertifisert siden 2012, og ble i 2016 kåret til årets Miljøfyrtårn som følge av vårt arbeid for lavere energiforbruk, bedre avfallshåndtering og et godt sosialt miljø på jobben.

Vår årlige Klima- og Miljørapport for 2022 finner du ved å trykke her.


JOBB MED OSS

Vi er alltid på utkikk etter nye, dyktige medarbeidere! Nøl derfor ikke med å ta kontakt med gruppeleder selv om det ikke ligger noen stillingsannonse ute.


Miljøfyrtårn sertifisert arkitekt trondheim

Miljøfyrtårn

Vi er miljøsertifisert. Les mer her.

 

Arkitektbedriftene

Selberg Arkitekter AS er medlem av Arkitektbedriftene - næringsorganisasjonen for praktiserende arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter i Norge. Les mer her.

Sykkelvennlig arbeidsplass

Vi er med i "sykkelvennlig arbeidsplass".                  Les mer her.

 

Offentlig godkjent arkitekt Trondheim

Offentlig godkjenning

Selberg Arkitekter er sentralt godkjent for ansvarsrett. Les mer her.


aas-jakobsen      Vianova logo

Nettverk

Selberg Arkitekter er samlokalisert med ViaNova Trondheim og Aas-Jakobsen Trondheim. Sammen utgjør vi et bredt flerfaglig miljø. Vårt samarbeid med andre er uansett basert på kundens ønsker og prosjektets beste, og samlokaliseringen er et ikke eksklusivt samarbeid. 

Bruinspeksjon, arkitekter i trondheim

Bruinspeksjon

Bruinspeksjon og -rehabilitering er et betydelig markedsområde i et land med 17000 bruer. Vi tilbyr arkitekttjenester på dette området i tett samarbeid med Siv.Ing. Arne Mathias Selberg. Firmaet er spesialist på inspeksjoner av alle typer bruer. Les mer her.


Masterplan logo

Masterplan

Det fundamentale i en masterplan er det helhetlige konsept, og de langsiktige strategiske føringene for utvikling. En masterplan er et begrep og ikke en plan etter Plan- og bygningsloven.

Masterplan er et eget nettsted eid og drevet av Knut Selberg. Nettstedet inneholder foredrag, artikler, videoer og intervjuer av og med Knut Selberg. Nettstedet fokuserer på ulike aspekter ved overordnet planlegging - masterplanlegging. Les mer her.